INŠTITUT ZA PROMOCIJO VARSTVA OKOLJA

ŽIVLJENJE Z NARAVO ZA PREŽIVETJE V PRIHODNOSTI

Z našimi storitvami podpiramo vitalno in dolgoživo življenje, ki temelji na zdravi hrani, pozitivnem razmišljanju ter skrbi za sodelovanje z naravo in na osebnem duhovnem razvoju človeka. Naše izhodišče je, da nam je narava namenila prostor na tem planetu Zemlja z razlogom in da imamo vse možnosti, da uresničimo svoje poslanstvo. Morda nam je lažje, če nam občasno kdo pri tem pomaga. Preglejte našo ponudbo, morda vam lahko del poti olajšamo tudi mi. Znanje in izkušnje lahko pridobite preko izobraževanj na daljavo, praktičnih aktivnosti in svetovanj na Učnem poligonu Dole, Centru vitalnega življenja in Ekosistemski kmetiji Ana Vovk.

Inovatorka s področja agroekologije, specialistka za samooskrbo

Profesorica ddr. Ana Vovk

Sem dvojna doktorica znanosti, s področja fizične geografije in varstva okolja, ter vodilna slovenska strokovnjakinja na področju permakulture. Zaposlena sem na Oddelku za geografijo Filozofske fakultete Univerze v Mariboru, kjer predavam in raziskujem, kako lahko človek uspešno sodeluje z naravo brez prekopavanja, dodatnega zalivanja in gnojenja.

Ustanovila sem Učni poligon za samooskrbo Dole pri Poljčanah, ki je nagrajen z nacionalno nagrado za drugo najboljšo učno pot v Sloveniji.

S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami vam bom pomagala do vitalnega in dolgoživega življenja, ki bo temeljilo na zdravi hrani, pozitivnem razmišljanju ter skrbi za sodelovanje z naravo in na osebnem duhovnem razvoju. Znanje in izkušnje lahko pridobite preko izobraževanj na daljavo, praktičnih aktivnostih in svetovanjih na Učnem poligonu Dole, Centru vitalnega življenja in Ekosistemski kmetiji Ana Vovk.

Delavnice na FB Ana Vovk

Cena: 25,00 €

Načrtovanje permakulturne posesti

Cena: 25,00 €

Pridelava hrane na zbiti zemlji

Cena: 25,00 €

Kako hitro do plodne zemlje?

Cena: 25,00 €

E-knjiga Ekoremediacija vodnih ekosistemov

Cena: 20,00 €

Zasnova šolskega vrta

Cena: 300,00 €

Izdelava permakulturnega načrta

Cena: 350,00 €